Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı; öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış oldukları gösteriler , halk oyunları ve öğrenci ve velilerimize çeşitli ikramlar eşliğinde yoğun katılımlı olarak coşkulu bir şekilde kutlandı.  Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza 100. Yıl Şehit Bekir Çavuş İlkokulu Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan  "Gazete 'Çocuk'" ayrıca erişime de açıldı.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ile Harita Genel Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında üretilen ders kitapları ile eğitim araç ve gereçlerinde yer alan haritalar, Eğitim Bilişim Ağı'nda (EBA) yayımlandı.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca, evde aile ile geçirilen zamanın niteliğinin artırılması, çocuklara zenginleştirilmiş bir çevre sunulması amacıyla okul öncesi eğitim, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik "Ara Tatil Etkinlik Kitabı" hazırlandı.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca hazırlanan Maarifin Yüz Akı e-Dergisi'nin ikinci sayısının teması "Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri" olarak belirlendi.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik belirlenen 100 geleneksel çocuk oyununun nasıl oynandığını içeren "Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu"nun videoları, işaret dili eklenerek Eğitim Bilişim Ağı'na (EBA) yüklendi.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından araştırma ve bilgi edinme süreçlerinde lise öğrencilerinin çevrim içi platformlar ve dijital araçları kullanmalarını teşvik etmek, güncel ve doğru bilgilere kolay erişimini sağlamak amacıyla "Dijital Öğrenme Köprüsü" hizmete sunuldu.

Mrt

Öğrenci velilerinin okuldaki öğretmenlerle görüşme zamanlarını ayarlamak amacıyla bir okul randevu sistemi geliştirilmiştir.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Programı öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları gösteriler eşliğinde yapıldı. Programın hazırlanmasına katkı sunan Sınıf Öğretmenlerimiz Olcay TABAK ,Zekeriye GÜMÜŞ  ve sevgili öğrencilerimize 100. Yıl Şehit Bekir Çavuş İlkokulu Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Tarihleri arasında verilen eğitimlerin ardından  Tahliye tatbikatı yapıldı.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunulması amacıyla öğretmenler tarafından üretilen ve 137 kazanım ile uyumlu 2 bin 48 ekrandan oluşan 101 adet öğretim materyali EBA'da yayımlandı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerinin takibi kapsamında biçimlendirici değerlendirmeye yönelik hazırlanan yeni etkinlik örnekleri ve ölçme araçları yayımlandı.