100.Yıl Şehit Bekir Çavuş İlkokulu

Cemalpaşa Mah. 1633 Sokak No 21
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını sunan,bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmek için çalışan,sürekli değişen ,gelişen, saygın, güvenilir ve öğrencilerimize yüksek standartlarda milli ve çağdaş eğitim temelinde hizmet sunan bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
100.Yıl Şehit Bekir Çavuş İlkokulu Müdürlüğü, öğrencilerimizi hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak amacıyla, nitelikli eğitimi sağlamaya yönelik, öğrencilerimizin yüksek karakterli bireyler olarak kendilerini geliştirmelerine fırsatlar sunan, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onlara bilim çağında gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını hazırlayarak, öğrendiklerini hayata geçiren , bilgili, katılımcı,araştırmacı vatandaşlar olarak yetiştirmek için gerekli koşulları sağlamayı amaçlayan bir eğitim kurumudur.
SABAH 08:30 13:50 derslerimiz biter.
KALORİFERDE DOĞALGAZ YAKITI KULLANILMAKTADIR
Okulumuz İlçe merkezinde bulunmaktadır.
Okulumuz ile 45 km uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
SIFIR ATIK PROJESİ KAPSAMINDA (ATIK PİL,KAĞIT ATIKLAR) FAALİYETLERİMİZ BULUNMAKTADIR. ÖĞRENCİLERİMİZE OKUMAYI SEVDİRMEK VE OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMAK AMACIYLA OKULUMZDA OKUMA SATLERİ PLANLANMIŞTIR.