DENEYAP Atölyesi Öğrenci Seçmeleri (2024)

4-5-6-7-8-9 ve hazırlık sınıfı öğrencileri için Deneyap Teknoloji Atölyesi'ne  öğrenci  alımlarının ilk  aşamasını oluşturan  elektronik sınav(e-sınav) için  başvurular 7 Şubat- 25 Şubat 2024 tarihleri arasında online ortamda alınacaktır.

Gençlik Merkezleri; gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal,  kültürel,    sanatsal    ve    sportif    faaliyetlere    yönlendirmek,    gençlerin    gelişimine    katkıda bulunmak,gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak,gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek amacıyla sanatsal, sosyal, kültürel, zihinsel ve eğitsel faaliyetler ile tarihi ve kültürel geziler, kamplar ve sportif faaliyetleri düzenleyen merkezleridir.

Bu  bağlamda  ilgi  yazıda  belirtildiği  üzere  81  ilde  104  Deneyap  Teknoloji  Atölyesine öğrenci  alımlarının  ilk  aşamasını  oluşturan  elektronik  sınav(e-sınav)  için  başvurular  7 Şubat-25 Şubat 2024 tarihleri arasında online ortamda alınacaktır.

İlgili Deneyap projesine başvuru yapabilecek sınıflar ( 4-5-8-9 ve hazırlık sınıfı öğrencilerini ) kapsamaktadır.

Öğrencilerin bahsi geçen proje  ve  çalışmalara  katılımının teşvik  edilmesi  amacıyla  İl Müdürlüğünüze  bağlı  okul  ve  kurumlarda gerekli  duyurunun  yapılması,  (afiş  ekte  belirtilmiştir)  deneyap  faaliyetine  katılmak  isteyen öğrenciler  başvurularını  DENEYAP.ORG  internet  adresi  üzerinden  online  olarak  yapabilmektedir.

DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI KILAVUZU için tıklayınız.

2024 DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI BAŞVURU ADIMLARI için tıklayınız..

DENEYAP TÜRKİYE ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI 2024 SIK SORULAN SORULAR için tıklayınız.

DENEYAP TÜRKİYE ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI 2024 SINAV MERKEZLERİ için tıklayınız

E SINAV başvurusu yapmak için tıklayınız..

İlgili başvuru sitesine gitmek için tıklayınız...

Yayın: 13.02.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 10:40 - Görüntülenme: 547